Cibulové chutney se zázvorem (110 g)
Kombinace červené cibule s portským vínem, třtinovým cukrem, medem, kořením a ano špetkou zázvoru.
| Kategorie: | Na vaření | 
|---|
Cibulové chutney se zázvorem se konzumuje převážně jako doplněk k masům na grilu, sýrů, do baget či i jen tak na chuť.
Dle ingrediencí je to kombinace sladko kyselé chutě s lehkou "štiplavostí". Hodně lidí po ochutnání říká, zda to není zelí. Takže nebojte, chroupání cibule to nebude. 
Je to takové zpestření pokrmu, něco jako nakládaná cibulka.  
Z čeho to je? 
Červená cibule, portské víno, sůl, tymián, rozmarýn, třtinový cukr, zázvorový med, vinný ocet balsamico, chilli, sušený zázvor
Jak ho uchovávat? 
Mělo by být v lednici a po otevření by se mělo do dvou týdnů zkonzumovat (dle etikety).
Nicméně, máme vyzkoušeno, že když to nabíráte čístou vidličkou, poté i dobře zavřete a dáte opět do ledničky, tak to vydrží i měsíc. :) 
 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                        

