Zázvorová hořčice s medem (130 g)
Tato hořčice není rozhodně pro každého. Je to taková divoška, která zraje každým dnem. 
Není v ní cukr (slazena medem) a je připravována na bílém víně. 
| Kategorie: | Zázvorové produkty | 
|---|
Zázvorová hořčice s medem je opravdu jiná, než znáte klasiku v kelímku. 
Najde uplatnění v nakládání masa, přidání do dresinku, vaření, ale ano, dá se použít i na grilovačku či k párkům. 
Můžete si být jisti, že jeden den chutná tak a za týden jinak. Pořád zraje. 
Vzhledem k vyjímečnosti hořčice (je fakt našlapaný zdroj minerálů a vitamínů) s přidáním čerstvého zázvoru se jedná skutečně zdravou pochutinu. 
Z čeho je? 
Hořčičná semínka (bílá), bílé víno (Sauvignon Blanc), jablečný a vinný ocet, olivový olej extra penenský, kurkuma, špetka soli, luční med a zázvor
Jak ji uchovávat? 
Hořčice vydrží mnoho, dřív odejde říz a chuť, než by se zkazila. 
Píšeme, ať ji po otevření spotřebujete do měsíce, ale nebojte, vydrží, jen chceme, aby Vám co nejvíce chutnala. 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                        

