Naše trhané ... k čemu a jak?

Tento produkt by ani tak nemusel být v Zázvoruj, ale přijde nám zajímavý a je škoda vám ho nenabídnout :) 
Zázvoru je tam jen špetka, tak je to opravdu pro každého, kdo si chce jen tak šmáknout a vlastně ani tak zázvor nevyhledává. 

Sami ho máme rádi, je to takový rychlý oběd, který s dobrým pečivem opravdu i zasytí.
Takové kancelářské jídlo, které si ohřejete a šup ke stolu...nebo i u té klávesnice, když je to teda ve spěchu, ale víte jak :/.

Když ho budete konzumovat doma, tak si s ním můžete ulehčit základ, kde si přidáte, co máte rádi (sušená rajčátka, olivy...).
Také se dá použít do hamburgerů, zapečených baget s nějakým dobrým sýrem. 

... pod fotkou pokračování tohoto trháku :)



Z čeho je to naše vepřové trhané?
Jedná se o libové vepřové maso, které je osolené, opepřené a marinované s rozmarýnem, tymiánem, česnekem, hořčicí a zázvorovým medem. 

Pak je i s pivem (černým a jantarovým) a cibulkou hodně, ale opravdu hodně dlouho pečené na málo stupňů.
Hotové je pak ručně trhané, pak lehce podušené a hurá do skleničky. 

Jasně, chlazené po otevření ve skleničce to nevypadá tak lákavě, ale jakmile ohřejete, dáte do misky či na talíř, tak věřte, že už jen ta vůně a posléze chuť vás dostane

Zakoupit můžete zde

Zázvoruj

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení