Naše trhané ... k čemu a jak?

Tento produkt by ani tak nemusel být v Zázvoruj, ale přijde nám zajímavý a je škoda vám ho nenabídnout :) 
Zázvoru je tam jen špetka, tak je to opravdu pro každého, kdo si chce jen tak šmáknout a vlastně ani tak zázvor nevyhledává. 

Sami ho máme rádi, je to takový rychlý oběd, který s dobrým pečivem opravdu i zasytí.
Takové kancelářské jídlo, které si ohřejete a šup ke stolu...nebo i u té klávesnice, když je to teda ve spěchu, ale víte jak :/.

Když ho budete konzumovat doma, tak si s ním můžete ulehčit základ, kde si přidáte, co máte rádi (sušená rajčátka, olivy...).
Také se dá použít do hamburgerů, zapečených baget s nějakým dobrým sýrem. 

... pod fotkou pokračování tohoto trháku :)



Z čeho je to naše vepřové trhané?
Jedná se o libové vepřové maso, které je osolené, opepřené a marinované s rozmarýnem, tymiánem, česnekem, hořčicí a zázvorovým medem. 

Pak je i s pivem (černým a jantarovým) a cibulkou hodně, ale opravdu hodně dlouho pečené na málo stupňů.
Hotové je pak ručně trhané, pak lehce podušené a hurá do skleničky. 

Jasně, chlazené po otevření ve skleničce to nevypadá tak lákavě, ale jakmile ohřejete, dáte do misky či na talíř, tak věřte, že už jen ta vůně a posléze chuť vás dostane

Zakoupit můžete zde

Zázvoruj

Zpět do obchodu